Established in 2004 with 30 years of migration expertise

About Mir Travel - Travel Agency:
Eastern Europe and Central Asia

A passion for exploration and an adventurous spirit are at the core of our philosophy. We offer multiple formats of tour activities and develop trips to new directions previously unseen by tourists. We have been working since 2004. Our specialists have working experience in migration and travel areas for about 30 years, and we assisted about 5000 travellers. Our core activities include visa solutions, obtaining of long-term multi-visa or e-visa to Russia, and helping with any kind of travel requests. Contact us to develop an individual approach.
Sign up for our newsletter
Get the latest news, promotions, discounts, and other useful information. For example, there may be new rules related to Russian visa rules and laws.
What are you interested in?
I accept that the information registered about me can be used by MIR Travel to send me marketing of MIR Travels news, services and products.
Our clients' reviews
 • Katya Trufanova
  Nsk Ship Design As
  Jeg har en kjempe bra erfaring med MIR TRAVEL ANS. Veldig hjelpsomme ansatte (jeg hadde kontakt med Anton), som prøver å løse alle problemer og svare på spørsmål uansett tid på dagen. Veldig fortøyd med deres service og skal definitivt benytte de igjen.
 • Ella Kraft
  Jeg er meget fornøyd med servicen. Alltid trygt og greit med «MIR Travel», alt er klappet og klart og lurer man på noe ringer man de og får svar. Hyggelige og hjelpsomme guider. Anbefaler!
 • Einar Rune Vinningland
  Jutland Invest
  Vi bruker alltid MIR travel til våre reiser. De ordner visa og reiseplan raskt og effektivt. De leverer solid service og er løsningsorienterte….»
 • Jonny Bunæs
  Suportnet Agro AS
  Jeg har benyttet meg av Mir Travel i mange år for reiser til Russland. Her har de hjulpet til med alt fra Visum , flybilletter, hotell booking og lokal transportmiddel, der det er behov for dette.

  I tillegg har de kommet med gode tips til tolker på flere destinasjoner i Russland, som Kaliningrad, Pskov, St. Petersburg, Moskva og Murmansk. De sitter på et unikt nettverk av personer som har vært til hjelp under mine reiser i område i mange år.

  Har jeg hatt litt fritid på reisene, er de ofte enkle å spørre om hva jeg bør besøke de ulike stedene.

  Jeg kan anbefale alle å be om "litt ekstra hjelp eller tips" for å få et best mulig utbytte av dine reiser til Russland. Her er Mir Travel unik.
Contact us
Feel free to write and call us at any time.
Feel the form and we will contact you.
Opening hours 24/7
+ 47 940 30 045
post@traveltorussia.no
Postal address:
Postboks 31 Sentrum
0101 Oslo
Vi bruker både egne og tredjeparts informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Kapslene lagres i din nettleser og brukes til å tilpasse nettsiden vår til dine preferanser og interesser. Vi bruker også informasjonskapsler for å gi deg mer relevante annonser og til analyseformål. Du kan velge å godta alle informasjonskapsler.
OK